вторник, 20 января 2015 г.

Стартував міжнародний проект "Міксіке в Україні"

Міксіке  - освітнє онлайн середовище надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати  власні  навчальні онлайн матеріали, а також використовувати онлайн- колекцію навчальних  матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги- учасники проекту. Також освітнє онлайн середовище Міксіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання  між учнями різних навчальних закладів області або країни, а також між навчальними закладами різних країн Європи. 
З 1994 року Міксіке працює в Естонії та інших європейських країнах, бере участь в освітніх проектах Европейського Союзу. У 2011 року розпочалась співпраця Міксіке з Україною за підтримки  Arengukoostöö Programm (Estonian Development Cooperation) Міністерства закордонних справ Естонії.
 У 2011-2013 роках проект Міксіке в Україні реалізовувався в Криму. У 2014 році, у зв'язку із соціально-політичними подіями в Україні, проект продовжує свою роботу на метериковій Україні. Пілотним регіоном для реалізації проекту обрано Львівську область.  Усі заходи в рамках проекту "Міксіке в Україні" для загальноосвітніх навчальних закладів України проводяться безкоштовно.
Слово утворилось від питання естонською miks? (чому) та суфіксу  -ke.  Якщо перекласти це слово - отримаєте ЧОМУЧКА!
Змагання проводяться лише серед зареєстрованих учасників проекту. 
Для того щоб переглянути сайт та зареєструватися, ви можете перейти за посиланням http://lviv.miksike.net/
ПРАНГМІЛІНЕ - змагання з усного математичного рахунку в режимі он-лайн на освітньому сайті Міксіке.
Змагання розвивають навички усних математичних розрахунків, дають змогу учасникам із різних країн (Естонія, Литва, Латвія та Словенія) активно спілкуватися між собою. 


На вкладці Прангліміне ви зможете прочитати Правила змагань, пройти Тренування (необмежену кількість разів), переглянути Результати, та прийняти участь у Змаганнях.

Переможців трьох етапів змагань визначають за двома кращими з трьох отриманих результатів. 

Переможців в кожній категорії, по 5 осіб, буде запрошено для участі у фінальних змаганнях, які відбуватимуться у Львові у березні 2015.

Переможці фіналу будуть запрошені до участі в міжнародному етапі змагань, який відбудеться у Латвії у травні 2015 року.
Крім цього...
Прохання до всіх учнів, які виявлять бажання прийняти участь у проекті,  написати в коментарях ім'я користувача, під яким ви зареєструвалися на сайті.



25 комментариев:

  1. Уже спробувала, але ще не зареєструвалась)

    ОтветитьУдалить
  2. Ответы
    1. MaryS
      теперь могу зайти только под таким ником. я говорила сегодня о проблемах с регистрацией.по ходу под таким теперь и останусь.если что-то изменится-маякну.

      Удалить
    2. ну пусть будет такой ник, я буду знать, главное чтобы тебе было удобно и чтобы не было ошибки сохранения результатов

      Удалить
  3. оооооооочень увлекает :))))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Настя, поздравляю! То что увлекает, это очень хорошо! Я рада!

      Удалить
  4. Дівчатка, я всіх вітаю! Приймайте участь у вікторині, тренуйтеся, готуйтеся до змагань!!Сподіваюся, що кількість бажаючих прийняти участь у проекті буде зростати!

    ОтветитьУдалить
  5. Я й не помітила, як ви зі стильних, креативних і т.д. перетворилися на впевнених, які все тримають у своїх руках)))

    ОтветитьУдалить