суббота, 31 января 2015 г.

Школа етикету


Важко уявити собі людину, яка не хотіла б триматися впевнено, розкуто, вільно в будь-якому суспільстві і компанії. Кожен мріє подобатися, привертати до себе оточуючих манерами, зовнішністю, умінням відчувати себе вільно в самій складній ситуації. Як домогтися цього? Дуже просто — оволодіти мистецтвом етикету спілкування.
А допомогти нам у цьому погодилася завідувач бібліотекою Удовіченко Наталія Едуардівна. На виховній годині ми дізналися, що етикет (з французької etiguette – ярлик, етикетка, церемоніал) – це правила поведінки і спілкування людей у суспільстві; зовнішній прояв відносин між людьми, культури особистості. Ці правила склалися в практиці людського спілкування, були систематизовані й визнані загальноприйнятими. Сюди входять: поводження, форми звертання, вітання, манери, одяг. Перше заняття було присвячене
 загальним правилам вітання при зустрічі. Після годинної розмови ми зрозуміли, що  етикет – це велике мистецтво вміння володіти собою.
Ми дуже вдячні Наталії Едуардівні за цікаву і змістовну розповідь та сподіваємось, що наші зустрічі будуть мати продовження, а година спілкування плавно переросте в серію уроків з етикету.

9 комментариев:

  1. Було дуже і дуже цікаво :D

    ОтветитьУдалить
  2. по чаще бы таких уроков)) было очень интересно)

    ОтветитьУдалить
  3. мені дуже сподобався урок, дізналася багато нового)))

    ОтветитьУдалить
  4. Было очень интерестно ;) Спасибо Наталье Эдуардовне за такой интерестный урок :)

    ОтветитьУдалить
  5. дуже цікавим видався урок)))дякую вам Наталя Едуардівна)))

    ОтветитьУдалить