воскресенье, 5 октября 2014 г.

Все в твоїх руках

В четвер, 2 жовтня, ми провели виховну годину  на тему «Все в твоїх руках». Група була поділена на три команди. За 10 хвилин із 20 штук макаронин та скотчу треба було побудувати будиночок. Переможцем  стала команда, яка звела найвищу споруду - висотою 37 см. На власному досвіді ми всі переконалися, яка важка робота будівельника.
Коли ви, шановні учні, зводили власний будиночок, хтось із вас керував, а хтось виконував, хтось підкидав ідеї, а дехто працював руками. Але головне, щоб звести цю споруду вам треба було  вміти прислухатися до  порад, підтримувати одне одного, переживати за результат спільної роботи.
А потім ви, шановні учні,  пообіцяли  прикласти максимум зусиль для підтримання здорового морального клімату в колективі. І ми перевіряли,  чи не розіб'ється ваша обіцянка при першому випробуванні.
Команди мали такі реквізити:яйце, пластиковий стакан, поліетиленовий пакетик,  палички для коктейлю, повітряну кульку, скотч. Протягом 10 хвилин учні повинні були придумати, як зробити так, щоб яйце, кинуте з висоти витягнутої руки, не розбилося. Для втілення надрозумних ідей треба було використати вищеперераховані предмети.  Через 10 хвилин ми отримали такі цікаві конструкції як акваланг, підводний човен,аероплан. 
Ми сподіваємося, що ця виховна година  переконала вас, шановні учні, що міцність та непорушність нашої групи залежить тільки від вас. Бо все в ваших руках.
Повний сценарій заходу можна переглянути тут
Більше фотографій тут
Ми чекаємо ваших коментарів. Особливо хотілося почути думку тих учнів, які не змогли звести будиночок. Чого вам не вистачило: ідей, згуртованості, лідера.....?


3 комментария:

  1. Напевно наша команда не могла збудувати будинок тому, що було дуже багато ідей , пропозицій. І ми не обрали правильну, яка б можливо привела нас до перемоги. Ми бралися за все і одразу.
    Ну нічого наступного разу все буде більш злагодніше.:))

    ОтветитьУдалить